Saturday, December 25, 2010

MEMORI 5..

SELAMAT HARI KRISMAS!!

Sambungan semalam..

Masa duduk Sandakan, saya cuma dapat gi KK ngan Tawau je..
Tempat lain tak sempat..
Sebab saya duduk sana 6bulan je..
Jadi tak berpeluang nak merayau keliling Sabah..

Tawau, Kota Kinabalu dan Sandakan..
Adalah 3 bandar terbesar kt Sabah..
Tapi antara 3 tempat ni KK yg paling besar dan paling maju..
Barang2 kt KK pon paling mahal kalau nk compare 3bandar ni..


Saya ke Tawau masa ofis Alan buat family day kt sana..
Jangan taktau kt tawau pon ade felda tau..
Namanya FELDA SAHABAT..
Tapi perjalanan ke tawau dari sandakan mmg jauh gila..
Pulak tu jalan raya diorang tak berapa baik..
Sakit montot dok dalam kete lama2..
Sampai kt tawau kejang sume kaki..
even banyak kali benti..

Tapi resort dalam felda sahabat ni mmg cantik..
tepi pantai dan mmg pemandangan mmg cantik..
Cuma nak sampai ke tempat ni..
Jauuuuuuuhhhhhh masuk ke dalam..
Kena isi minyak siap2 sebab kt dalam takde stesen minyak..
Lalu ladang kelapa sawit..

**bersambung **

2 comments:

  1. hehehe... jauh ye... mcm pendalaman gitu kn...

    ReplyDelete
  2. aah vic..mmg jauh..sayup je rasa..

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...