Monday, January 21, 2013

PEMBORONG MAKANAN RINGAN @ KAJANG

Bila tiba sesuatu majlis istimewa..
Dan memerlukan pemberian goodie bags..
Mesti dok sebok cari mana lah pemborong barang..
Sebb bila beli borong..
Harga murah skit..
Sebab beli dalam kuantiti yg banyak..


So pada sesape yg nk cari pemborong makanan ringan..
Sekitar bangi, kajang, putrajaya dan yg sewaktu dengannya.
Bolehlah berkunjung ke kedai yg terletak di bandar kajang ni..


Ada dua kedai pemborong makanan ringan kt situ..
Terletak berhadapan satu sama lain (lebih kurang)
Tapi dari segi harga sy tktau plak mana yg lebih murah..
Sebab sy just tgk dr satu kedai jer..


Lokasi kedai adalah berhampiran dengan Billion kajang..
Nama kedai 1: EASTERN SNACK FOODS Sdn bhd.-berdepan billion kajang
Nama kedai 2: NEU ECON ENTERPRISE (kalo tak silap la)-sebaris kedai dzullclassique


So pada yg nk isi goodie bags dgn makanan ringan.
Leh la membuat lawatan sambil berbelanja kt kedai tu..
Banyak pilihan sampai tak terpilih..


Cuma nasihat sy..
Pergilah ketika perut kenyang..
Supaya korang tak overbudget nanti..
Hihihi..

8 comments:

  1. hehehehhe...tips lg 1..bw duit ckup2 je nak beli brg yg perlu..xde over budget..ekekeke..

    saya klu nak beli slu pegi kat sekinchan..kt sna pon murah2...

    nti bebila leh try gi usha2 kedai kt kjg ni pulak la..

    ReplyDelete
  2. Sekinchan kat ner ek?biasa dgr ikan bakar sekinchan jer..tp tuh kedai yg byk cawangan..kawasan sekinchan mmg taktau kt ner,,hihihi

    ReplyDelete
  3. heheheheh..sekinchan tu jln nak ke sg besar..kt pekan dia tu byk la kedai2 jual brg2 borong cm ni..

    klu nak ke sg besar atau sabak bernam akan lalu sekinchan ni...

    ReplyDelete
  4. Sekarang dah ada kedai pemborong makanan ringan di Seksyen 3 Bandar Baru Bangi. Boleh tengok FB page juga sebab ada update produk² yg dijual. 100% milik bumiputera Islam. Jom kita bagi support :)

    https://www.facebook.com/renomart.malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat Sekyen 9 Bandar Baru Bangi..ada kedai Kerepek dan makanan Tradisional..belakang al Ikhsan Bangi

      Delete
  5. Dekat Sekyen 9 Bandar Baru Bangi..ada kedai Kerepek dan makanan Tradisional..belakang al Ikhsan Bangi

    ReplyDelete
  6. Masih ada lg ke kedai kerepek d sect 9 tu? Nk pergi memborong esok ada majlis.. ataua da cadangan x kwn2?

    ReplyDelete
  7. Fantasy Jungle Food -Pemborong Makanan Ringan(Bandar Baru Ampang) Dibelakang Pasaraya GIANT Bandar Baru Ampang, Kini Dibuka ,Terima Kasih . TEL:4287 8001

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...