Thursday, December 16, 2010

BILA ANAK TAK SIHAT

Bila anak tak sihat..
Ibu nak berblogging pun takde mood..

Bila anak tak sihat..
Ibu runsing cmne nak bagi sihat semula..

Bila anak tak sihat..
Ibu tak cukup tidur kerana berjaga supaya anak selesa

Bila anak tak sihat..
Ibu plak mintak biarlaa sakit tuh pegi kat dia..

Bila anak tak sihat..
Ibu berdoa setiap masa supaya cepat anak sembuh..

Bila anak tak sihat..
Ibu nak tinggalkan kejap pun tak sampai hati..

Bila anak tak sihat..
Ibu makan pun nak cepat dan tak rasa pun kenyangnya nasi..

Bila IBU pula tak sihat..
Ayah plak pening kepala!!!

Ammar nih tgh kena runny nose..lepas tu melarat plak ke batuk. Iskk kesian tgk dia nk bernafas tak selesa...bila tido batuk tak benti..kesian sgt..nak tido pon serba salah. Cepat laa sembuh sayang ye..ibu pon nk flat dah ni..!huhuhu

8 comments:

  1. Tanda kasih sayang ibu kepada anaknyea...~~

    ReplyDelete
  2. ssh sng,mak jugak yg trun padang..
    ibu mithali ni ^^

    ReplyDelete
  3. anamizu..ibu mithali tu besar sgt..tak mampu nk pegang title tu...huhu..nnt ana pon akan mcm tu jugakk

    ReplyDelete
  4. yela anak kan..ibarat cubit paha kiri...paha kanan yg terasa sakit dan lebamnye..

    ReplyDelete
  5. ratu..betul tu..manade mak nk snggup biar anak sakit kan..

    ReplyDelete
  6. hmmm.. vic pun bakal2 nanti ni jd mcm di atas.. hehehe

    ReplyDelete
  7. vic..dh tak lama dah tu..hehe

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...