Saturday, April 13, 2013

AISY = AISEE = IC ??


budak botak ni selalu org confuse kan nama dia..
kalau pegi klenet..nurse ke doctor ke panggil aisi..
huk aloh..
jauh benaaaaa bunyinya..
sebutan yg betul.. AISY (aaiiissshhh)


payah sgt ke nama budak mata boolat ni?
rasanya senang jer..hiksss..
tuh pon ramai yg confuse..


nak kata nama dia janggal or rare sgt..
ramai jer skang ni yg nama aisy..
ke diorg pun selalu kena confuse gak kot..
hahaha..


terbaru pesen budak aisy ni..
dia suka menjerit..
pantang ler klu kita amik benda yg dia pegang..
or angkat dia dr buat benda yg dia suka..eg panjat tangga..
confirm laa dia menjerit sekuat hati..
adehhh..
baru dapat tu jerit jerit ni..
sampai bapak dia pun tk tahan..
nyaring gile..high pitch betul..


umur aisy dh setahun 3bulan..
tapi dia masih belum berjalan..
belom masa lagi agaknya..
takpelaa nak..'
pelan pelan ye..
tapi kan tak sabar nk pakaikan dia kasut nyet nyet..ada lampu liplap..
lps tu bawak pi taman..bg dia lari bebas..
sambil jln terkedek kedek..
kihkihkih..


harapnya tak lama lagi lah...
:-)

4 comments:

  1. Comel sgt dia.nnt blh jln la tu.penat mak pak nk kejar nnt..hihi

    ReplyDelete
  2. hahahhaaa!!
    kita pun selalu panggil IC !!

    ReplyDelete
  3. haa kan..bila belom jalan sebok soh jalan..sok tak terkejar..hahah

    ReplyDelete
  4. salah tu akakdokter ..sebutannya aaaiishhh

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...