Friday, June 19, 2009

TAH..TKDE TAJUK..

Mata tgh ngantuk ni....tapi nk gak update blog sebab pagi2 je line kira laju skit. Masuk petang and malam langsung cam hampeh. So update ler kejap..



Washing machine kt bawah tu tgh buat keje. Sambil tunggu, bleh gak update pape yg patut. Apa ibu nk masak arini ye? Ermm pening paler bila pikir pasal masak ni. Hari-hari nk kena pikir apa mau masak. Buntu tol. Ikan caru ade tu. Nak dibakar je or buat sumbat sambal? Kangkung yg maktok bekalkan aritu ade lagi. Nak goreng belacan je ke?? ala...malasnya nk pikior..

(gambar di-google dgn jayanya)


Petang ni nk buat brownies. Auntie eryn ler sebok soh ibu buat. Tah jadi ke tak pegi zoo esok. Sebab adik dia nk bersalin. Dah bersalin ke blom ek. Ermm tgk sume org dok dapat baby ni, ingin gak ibu bagi adik kt ammar. Tapi bila pikir2, cam tak sanggup plak nk harung sakit masa pregnant, bersalin and pantang tu buat masa skang. So maknanya ammar kena tggu lagi la. Hehehe..Mungkin tahun depan leh laa menjalankan proses pembangunan insan. Hehehe.


Oklaa mesin ibu kt bawah tu dh benti. Leh sidai kain. Lepas ni bobok jap. huhuhu..nih penangan INTAN la ni. Adoii jadi kerja aku tunggu tiap malam nk tengok sinetron ni. Bila nak abis ni woiii..??

(gambar telah di-google dgn jayanya)



2 comments:

  1. saya nk sket ikan sumbat tu yea... hik hik

    ReplyDelete
  2. buleh buleh...lepas pantang yeeee..

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...