Tuesday, October 1, 2013

I'VE MET HIM AGAIN...ANUAR ZAIN!

Nama pun kipassusahmati bang nuar..
harus pegi klu dia ada sekitar putrajaya ni...
hahaha...
walau terpaksa memujuk Alan dengan mcm mcm perkataan sebelum dapt pegi..
wahahaha


Bang nuar datang sempena KUD minggu lepas..
Serius ramai org dtg kali ni klu berbanding yg last show bang nuar kt sini..
ala show yg mana dia lambai sy tu ..ouchhh! *matakelipkelip*
tapi persembahan kali ni lagi best..
sebab bang nuar nyanyi 5lagu dan semuanya lagu fav sy,,
hahahaha...
especially ada lagu MENCINTAIMU..
adoii terhibur betul..
rs mcm dia nyanyi utk sy..
kikikiki...


tapi kali ni dia taklaa lambai sy personally..
lambai utk semua org laa..
takpelaa jnji sy dpt tgk dia secara live...
dh ok dah pada sy..
kekekke..
*koigtkosape*
huhuhu


dekat tak jarak sy dgn bang nuar?
tu sy tak zoom okeh..terlupa pffttt..*mengos*
lebih kurg 10m jer..
walau bang nuar turun stage salam ngan penonton,..
tp sy tklaa teruja sgt nk terkejar ke sana..
bukan muhrim okeh..
dapat tgk sudah laa..
hahaha..
statement kawaldiri paling sopan..
kekekeke..
cuma klu dia dtg kt saya,..
nk juga amik gambar ngan dia..
hahahhaa...
*toklehblahnyeayat*
poraahhhh..


tenkiu utk en suami terchenta..
yg sudi beri kebenaran..
yg sudi hantar..
yg sudi jemput balik..
walau tk sudi nk teman tengok sama..
tapi syg tau abg ikhlas benarkan kan kan  kan..
thanks abg.,.
next time klu anuar zain dtg lagi..
bg syg gi tgk lagi ye..
wehehehe..


2 comments:

  1. abang nuarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. akakdokter..bang nuarrrr ensemmm bangett!

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...