Monday, January 7, 2013

GOLD COAST MORIB RESORT THEME PARK





 
 

Ni adalah gambar sekitar theme park dalam GOLD COAST MORIB RESORT..


Even tak ler besar sgt..
Tapi best jugak utk mandi manda dan main air..
Saya tak mandi pun tapi..
Huhuhu..
Beginilah nasib jadi ibu yg beranak kecil..
Dok jer laa tepi kolam monitor anak..
Huwaaaaa..
Walau kaki ku mcm dh ringan beno nk masuk kolam..
Huhuhu tokleh laa..
Tgk air tapi tak main air..
Adalah satu kerugian yg amat luar biasa..


Oleh sebab kami menginap kt sini..
So takpayah ler bayar utk masuk theme park ni..
Kalau dtg semata nk masuk theme park..
Kalau tak silap org dewasa kena bayar rm35
Manakala kanak kanak samada rm27 atau rm17 gitu ler..
Lupa laa..


Pakaian kt situ klu nk ikutkan mmg ada etika yg kena ikut..
Tapi so far sy tgk ok jer pakai apa apa..
Asalkan jgn pakai baju kurung atau kain pelekat dalam air sudahh..
Baju long sleeve dan track suit ok jer..
So takde la ketat benor peraturan kt sini..


Okeh?
So pada sesape yg nk bawak anak anak gi enjoy main air..
Boleh laa bawak sini..
Klu cuti sekolah mmg ar penuh sajer..
Weekend pun sama gak rasanya..
Ala nama pun nk suka suka kan..
Reramai laa best..
Klu nk sengsorg, gi dok hutan sana..
Takde sape kacau..
Hahahah..
Oopss ada yg terasa ker?
I'm sorry!
Hihihi..


Peace no war k..!

4 comments:

  1. ye la...klu mandi swimming pool sensorang, tak happening plak...tapi jgn la ramai smp crowded sgt....smp tukar kaler air =)

    ReplyDelete
  2. teringin nak gie sana...kat street deal banyak offer gold coast morib nie...

    ReplyDelete
  3. Mamasue..betul tu!kot ramai benor sampai tkde port nk masuk air mmg idak ler pegii lagi ke situ..Tp setakat ni, terkawal lg laa orgnya kt sini..hihihi

    ReplyDelete
  4. Padan ler selalu ramai org, byk offer rupanya..apa lg lynn..join sekali laaa..

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...