Friday, November 2, 2012

WARDED AND DISCHARGE

Yup..
Semalam kol 9pm warded..
Harini kol 3 td dah discharge..
From putrajaya hospital..


Tak sampai sehari kt sana..
Alhamdulillah sesgt..
Sungguh tak selesa berada di hospital u knowww..


Aisy yg kena warded due on his blood test results yg tidak cantik..
Hb drop lg.. 6.4
So doc admitkan utk observe..
If turun lg dan dia pun tak active..
Kena wat blood transfusion..
Huhuhu..


Alhamdulillah, after consults with specialist
Diorg decided not to do transfusion..
Sebab badan aisy too young..
Takut ada allergy reactions or rejections..
Eventhough semua benda sebenarnya dah siap utk buat transfusion..
IV line pun dh pasang kul 5 pagi..


Sy lega sebab pd sy transfusion tuh tak perlu..
Hopefully aisy masih boleh bertahan dan terus sihat..
Sedangkan amik darah pun dh byk kali ke cucuk..
Nih nk masukkan darah plak..
Tah darah sesiapa plak tu..
Kesian sgt tgk aisy..
Kekecik dah through so many things..
Hoping that he will be strong!


Berada kat wad paediatric ni mcm mcm kes sy tahu..
Sebelum ni sy rs, teruk dh apa yg hadap ni..
Tp kat sana, lagi mcm mcm kes serius yg saya dgr..
Nnt sy citekan..


Yang tak best tu..
Even sy dok semalam je kt sana..
Handphone sy sempat hilang..huhu..


Yeppp..handphone pemberian alan baru baru ni..
Lesap..
Tension gak..
Sebab dalam tempat kawalan ketat tu pun ada gak pencopet..
Patah tgn n mati kutu bila handphone hilang ni..
Rasa semua benda tktau nk buat..
Penangan betul..


Oklaa, mau kuar jap..
Nk cari tipon cikai murahan buat ganti..
Huhu..
Missed my 'puteh' laa..!

3 comments:

  1. letak kat mana boleh hilang tu??

    ReplyDelete
  2. Mmg selalu dlm kocek jer..maybe slip ms duduk atas sofa...huhu

    ReplyDelete
  3. mmg tak best duk hospital kan.

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...