Sunday, January 23, 2011

IPADPODPODAHCIT

Sejak 2menjak 3menjak nih..
Alan dh pakai ipadpodpoadcit
So bermakna say pun kenalaa ikut serta..

Well kata org benda alah ni hightech..
Semorang nak sgt bendaalah ni..
Tapi taktau laa nape..
Saya nih otrtodoks skit kot (bukan otromen yee)
Saya lebih suka notebook dan bband seperti sebelum ni..

Saya akui saya lmbt skit nk belajar software epal ni..
Even alan cakap klu nk dikutkan epal ni lagi user friendly compare to windows..
Tapi tah ler antara saya dan ipadpodpodahcit ni lum ketemu chemistrynya..
Huhuhu...

Sebab itu skang entry2 saya..
Sume takde gambo..
Saya takpandai lg nk aplot gambo dr hset dan digicam saya ke benda alah ni..
Banyak lagiiiiiiii benda sy nk explore..

Okeh pada sesape yg sudi ajar saya..
Meh laa ajar..
"buah cempelak di luar pagar, amik galah tolong jolokkan...jangan jolok buah org lain.."
Erkkk motip...?
Saya ada banyak gambo nk aplot..
Tapi tak reti..
Huwaaaaaaa...

2 comments:

  1. Besh ke?tp sy taktau nk pki terus jadi tak besh..huhu

    ReplyDelete

Dah baca..marilah komen plak..!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...