Nih laa yg Alan bawak balik ms dia kursus kt PD semalam..
4tongkol RM5..
Mahal ke murah?
Tapi seriyes..
Besar gile..
Tuh pinggan 9" tau...
mmg pueh hati laa makan 1tongkol tu pon..
Manis pon ok gak..
Semalam dh rebus 2tongkol..
Ada 2 lagi..
Apa mau buat..
Asik rebus je..
Boring gakk..
Idea plss..!
TQ!
huh.. sedapnya.. ithari ada blogger tu pun tulis ttg jagung.. vic mmg hantu jagung tapi tak pernah tahu sgt ttg harganya sbb tak tanya suami yg beli.. kikiki..
ReplyDeletetapi vic cuma suka mkn yg rebus jer.. hihihiihi.. bubur2 boleh, tapi kurang suka sgt.. tapi, boleh lah.. hehe
memang beso dan murah!~em biase rebus je yg sedap.slain dr tu nk wat apa lg ek...ratu pun tak terpikir...ble buat air batu malaysia kot...ehehe...
ReplyDeletewat bubur jagung ke, sedapnya..takpun bg je kat aku nges nges..
ReplyDeletewaa.. bella suke mkn jagung.. tp kalo jagung bakar kureng skit.. hehehe
ReplyDeletevic..hantu jagung ek..larikkk!hehe..bubur pon ok gak kan..
ReplyDeleteratu..tuh ler rsnya murah gak..aah kan,bleh buat eskrim mesia..tapi kena bancuh wat sirap la dulu kan..
ReplyDeletemama..bubur pon ok gak tu..nnt aku pos kt ko..bila sampai dh kuar pokok jagung..haha
ReplyDeletebella..samalaa jagung bakar ade rasa pahit2 skit..sy pon tk suka..lg suka yg kukus or rebus
ReplyDeletesedap nyerrr!.......my feveret!
ReplyDeleteummi izzah..mmg sedap..!
ReplyDelete